Кой съм аз


Казвам се Ивелин Божков и извършвам вътрешно-строителни ремонти. Квалификацията си получих в строителен техникум, специалност "Строителство и архитектура". От 1999 г. до настоящия момент активно се занимавам с дейности в областта на строителството. От 2000 г. се усъвършенствах в областта на сухото строителство. Извършвам главно монтаж на гипсокартон, включително със сложни дизайнерски решения, на изгодни цени. Имам възможност да изготвям самият аз проекти по изисквания на клиента. Извършвам също обръщане на дограма, както и шпакловки, боядисване и някои други вътрешно-ремонтни дейности. Доказали се специалисти, с които работя като партньори, поемат всяка една от сферите, в които предлагам нашите услуги. Разграничили сме се от монопола и изнудването на повечето строителни фирми в България, на които жертва стават не само работници, но и вие – клиентите.

При работа с моите партньори прилагам най-високите стандарти по отношение на качеството и лоялността в бизнес отношенията си с тях.

Уважавам изискванията на клиентите и се стремя да изпълня и доставя ремонтните дейности по най-гъвкавия начин, явявайки се като необходимо свързващо звено между клиенти и производители.

Препоръки

Симеон Хаджиев

Иво и колегите му извършиха цялостен ремонт на етаж от къщата ми в кв. Драгалевци. За тях мога да кажа - професионалисти във всяко отношение, с точна и ясна визия как ще се случат нещата, умеят качествено всичко и то на доста приемливи цени. Много точни, бързи и наистина си разбират от работата.

Кристина Тодорова

Като човек на изкуството, имам по-нестандартно виждане за организацията на интериора. В лицето на Ивелин срещнах пълен отклик на идеите, практически умения за техническото изпълнение на нестандартните детайли и проверено от времето изпълнение, което не трепна вече 6 години.

Стефан Георгиев

Потърсих Иво за ремонт на новия ми апартамент, който закупих на шпакловка и замазка. Получих качествен ремонт красива и оригинална баня, при изпълнението на която бяха вложени много интересни идеи, обсъдени с проектанта.

Предлагани услуги

Иво и партньорите му извършват своевременни консултации в областта на техните компетенции и са способни да предложат модерно, и преди всичко ефикасно решение на различни проблеми.

Как процедираме ние? Ако имате количествена сметка или проект за планирания ремонт, ще се радваме да ги изпратите и да ви изготвим оферта. Ако нямате такива и планирате ремонт или довършителни работи – просто се обадете на посочените телефони за уговаряне на оглед. По време на огледа ще бъдат замерени количествата и видовете СРР, които трябва да бъдат извършени, а вие ще бъдете консултирани от професионалист.

"Иво 77" © Всички права запазени

Web Design